OH MY SUSHI ALMERE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oh My Sushi Almere. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2024 om 21:00 Altijd goed
27 mei 2024 om 22:28 Rice had a really foul taste as if someone had not washed their hands or chopped onion right before touching it. The salmon was of good quality though. Sadly I could not eat most of my order due to the rise.
21 mei 2024 om 22:05 Ik kreeg mijn bestelling niet compleet, extra saus waar ik voor betaald heb zat er niet bij..
13 mei 2024 om 22:01 Rijst klam en stukjes vrij klein. Sashimi zalm was wel van goede kwaliteit.
5 mei 2024 om 19:58 Sushi was lekker. Garnalenkroket had weinig met garnalen te maken, was alleen maar ragout, jammer
4 mei 2024 om 21:20 Prima lekker eten. Wel heel gierig met de wasabi.
30 apr 2024 om 22:49 Ik heb vandaag eten afgehaald super lekker en vers bereid. Kon het snel ophalen en je proeft dat het met liefde is bereid. Kom zeker nog eens
30 apr 2024 om 21:50 Super lekker
29 apr 2024 om 22:05 Eten was lekker en goed gevuld
24 apr 2024 om 21:45 The driver somehow found my address by himself, even though i put in the wrong one. And then profusely apologized for a mistake that wasn't even theirs! They seem to take their job VERY seriously, and were very, cordial. Food was also good.
8 apr 2024 om 23:02 Smaakte niet vers.
23 mrt 2024 om 20:06 Hele goede service en lekkere verse sushi. Ze hadden een opmerking gemist, waardoor de bestelling niet klopte. Gebeld en er werd excuses aangeboden & dat het erg druk was en boden ondanks de drukte om een nieuwe sushi rol te bezorgen en die kreeg ik!